Zoeken
en nl
en nl

Over ons

Wie is RSPE?

RSPE is een bedrijf welke consulting- en engineering diensten aanbiedt aan de industrie. Het is opgebouwd rond de ervaring van de zaakvoerder welke een grote diversiteit  kan aanbieden. Deze is opgebouwd via jobs in de pharmaceutische nijverheid en de automobiel sector.

Ons doel is kwalitatieve dienstverlening te leveren, oplossingen te vinden en een goede en professionele relatie op te bouwen met onze klanten.

Belangrijke waarden

Respecteren van de richtlijnen van de klant en de diversiteit van de onderneming.
Luisteren naar de klant en oplossingen zoeken.
Toewijding aan het project.
Permanente training  en verbetering. 

Waarom RSPE?

Voor al uw behoeftes in engineering, procurement, constructie, in dienst stelling, testen en validatie. Voor uw projecten gerelateerd aan industriële gebouwen, automatisatie, elektrische installaties, procedures, technische analyses.
 

Wij beloven u een professionele houding, een volledige medewerking en 100% toewijding om de gestelde doelstellingen te bereiken en u de gezochte vooruitgang te laten boeken.
 

Met een consultant van RSPE heeft u iemand in huis welke gepassioneerd is door technologie,welke kan verbeteren en innoveren, welke een grote flexibiliteit en communicatieve vaardigheden heeft. Het objectief is van de job van de eerste keer juist uit te voeren met het oog op planning en budget.